Onze diensten

Auto-onderdelen vervangen, spuitwerk verrichten en reparaties uitvoeren: het is allemaal mogelijk bij Autospuiterij Bloom in Bergschenhoek. Wij beschikken over de moderne apparatuur die wij nodig hebben voor onderhoud en reparatie van uw auto en we geven u graag advies over wat er wel of niet met uw auto gedaan kan worden.

Schadeherstel

Wij zijn expert in schadeherstel en we zorgen voor het onderhoud van auto’s. We repareren alle soorten schades zowel groot als klein. Onze werkplaats is niet alleen een prima adres voor een laagdrempelige service, maar daarnaast ook nog eens een plek die garant staat voor kwaliteit. Als specialist in schadeherstel hebben we al vele klanten aan ons laten denken door hun rijcomfort terug te geven. Schadeherstel is onze specialiteit dus vertrouw je op ons voor een perfect resultaat!

Autospuiterij

Laat bij ons je auto spuiten! Autospuiterij Bloom is een bedrijf dat zich sinds 2003 gespecialiseerd heeft in de reparatie en spuitwerkzaamheden van auto’s. Wij werken met moderne technologie en daarmee kunnen we uw auto in een korte tijd weer als nieuw maken. Laat uw auto bij ons spuiten, wij zijn gespecialiseerd in de volgende spuitwerkzaamheden:

Restauratie

Restauratie is een mooie manier om jouw auto of project weer naar nieuwstaat te brengen. Wij werken met liefde en zorgvuldigheid aan elke auto, van klassieker tot een modern model.